Sertéscombot hogy kell sütni serpenyőben, ha csak magát a húst szeretném kisütni, némi grill fűszersóval?
ezt hogy érted, hogy csak magát a húst?
Ha sertéscombot akarsz sütni, akkor fűszeren kívül nem kell hozzá semmi...
Persze LEHET alá tenni még hagymát meg egyebet, de ez már ízlés kérdése.
Szeletben szeretnéd sütni?
Tapasztalatom szerint a sertéscombot a körbesütés / lepirítás után fedő alatt kell kislángon párolni.
Csak úgy hirtelen átsütve, mint egy tarja, vagy karaj - nagyon rágós marad. :(
Elöször átpirítod, hogy legyen egy kis kérge, utána minding egy kevés (tényleg kevés, éppen csak, hogy legyen a serpenyö alján valamennyi) folyadék hozzáadásával ksi lángon fedö alatt párolni, amíg megpuhul. A folyadék lehet víz, bor, leves leve, de mindig egy picit utána kell adagolni, hogy ne süljön le, de ne is ázzon benne a hús.
Amikor pha, akkor a fedöt levéve erösebb fokozaton sütöd, amíg kivül szine lesz, és alatta csak zsiradék marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!