A következö receptet szeretném kipróbálni, de allergia miatt sem tojást, sem sajtot nem használhatok. Hogy lehente valami hasolnót összehozni?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=FR2C2cnHBFk
Mielött valaki beleköt, tudom, hogy nem lesz ugyanolyan, de valami hasonló jellegü ételre gondoltam, valami mártásfélét lehetne talán beletenni? Vagy van egyéb ötlete valakinek?
Köszönöm, ha segít valaki.
2022. júl. 20. 19:41
11/12 A kérdező kommentje:
Értem. Meg örülök, hogy tisztáztuk a dolgot, nem szeretem, ha valakinem rossz érzéseket okozok véletlen.
2022. júl. 21. 09:56
12/12 A kérdező kommentje:
Elkészítettem a besameles változatot, szerintem egész jó lett, többször is fogom csinálni, a füszerezéssel jól lehet szerintem variálni az ízeket.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
2022. júl. 23. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!