Melyik ételek azok, amit a gyerekek többsége szeret?
Meg kell nézni, miket adnak gyerek menü néven a különböző éttermek. 90%-ban ilyen olyan tészták(pl bolognai spagetti), rántott hús sült krumplival, az se baj, ha nem színhús, hanem valamilyen nuggets, esetleg Cordon Bleu. De szóba jöhet még rántott hal vagy sajt is.
Nem véletlenül ezeket adják, a válogatós gyerekekkel a legjobb, ha nem pont egy étteremben próbál a szülő új dolgokat kipróbáltatni.
Nálunk az oviban a borsófőzelék is nagy ász volt. Az egy zöldséges étel, amit tapasztalatom szerint a legtöbb gyerek szívesen megeszik.
Mákos tészta, diós tészta is népszerű.
#9, a legtöbb gyerekről volt szó. A te unokáid a kivételekhez tartoznak. Én is szerettem a tökfőzeléket, spenótot gyerekként is, de nem ez a tipikus.
Mindig tudtam, hogy az én gyerekem nem normális 😂
Utálja a palacsintát, bolognait, pizzát. Spenót, kelkáposzta bármilyen formában, tökfőzelék...
Én gyerekként nem értettem, miért nem szeretik az osztálytársaim a finomfőzeléket. Hisz a nevében is benne van, hogy finom 😂
A kérdésre válaszolva bolognai spagetti, rántott csirke, sült krumpli, paradicsomleves, édességek, ezeket sok gyerek szereti. Személyes kedvencem volt a túrós derelye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!