Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Önellátásban fogunk nyaralni,...

Önellátásban fogunk nyaralni, mit együnk?

Figyelt kérdés

Ti mit szoktatok készíteni ilyenkor? Hárman megyünk egy hétre a Balatonra, szeretnénk minnél többet spórolni, szóval étterem ritkán lesz, de szeretnénk minden nap enni főtt kaját. Alap dolgokat tudunk főzni, de nem szeretnénk sok időt ezzel tölteni. Bogracsozni is van lehetőség. Egyikünk nem ehet tojást, és nem konzerv kaját szeretnénk.

Messzebb lesz a szállás a parttól, szóval talán ebédre szendvics, vacsira valami ami gyorsan elkészül?

Vagy ti hogy osztanátok be? Minden tippet köszönök.

2022. jún. 24. 23:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Ha önelátás lenne akkor inkább minden nap máshol ebédelnék.

Vagy csak 4 napra mék és minimum reggeli benne legyen az árban.

2022. jún. 25. 06:25
 12/15 NTBS ***** válasza:
92%
Bogrács ételek. Illetve kolbász, virsli, szalonna. Esetleg bolti kész kaják melegítve.
2022. jún. 25. 07:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Ennyire van pénzünk, örülök, hogy itt mindenkinek jól megy. Persze fogunk enni étteremben meg a strandon is, de minden nap nem fér bele. Bogracsozni meg amúgy is külön élmény. Aki adott tippeket, annak köszi!
2022. jún. 25. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Előre elkészített ételt is lehetne vinni, gondolom lesz hűtő. Amit csak melegíteni kellene, max. valamilyen köretet kellene készíteni.
2022. jún. 25. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Ilyet probáltam ki gyerekekel de ez nekem nem volt szórakoztató ,mert ugyan azt csináltam mint otthon max az ebédet ettük étterembe.

Ezért határoztam el hogy kevesebb időre de félpanziós ellátással megyek nyaralni és akkor tényleg pihenek nyaralók.

Azóta volt olyan 1 éjszakás pihenés ami Pl bécsi adventi vásár ahol ellátás nélkül voltunk de szuperül sikerült.

2022. jún. 25. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!