Mi a lótúrót főzzek, már? Megőrülök!
Mivel nálad ez állandó probléma lehet, szerintem érdemes lenne beruháznod.
Nemrég vettünk egy Tefal Actifry olajsütőt, egy kanál olajjal süt. Épp csak annyi olaj kerül a kajára, amennyivel meg szoktam kenni (ecsettel) a húst. A sült csirkéhez egyáltalán nem kellett plusz olaj, a rántottakat (cukkini, máj, hal) tényleg csak megkentem panírozás után. A bundás kenyeret olaj nélkül süti, a fasírtot is. A sült krumplira 1 kanál olajat öntöttünk, és isteni finom lett. Nem olyan, mint a mekis, de állati fincsi.
Nem olcsó a kütyü, a legolcsóbb helyeken 37 ezer körül van, de nem bántam meg, hogy rászántuk magunkat. Sokat gondolkoztam, ér-e ennyit.
Ezen kívül már régebb óta van egy ételpárolóm, abban csak zöldségeket szoktam párolni, minden nagyon finom benne, és se fűszerezni, se sózni nem kell, mégis jó íze van.
a neten nincsenek laktózérzékeny menük, receptek?
írd be a gogliba hátha.
Szia! Lecsós sztrapacska? Rakott zöldbab? Kínai zöldséges-csirkés tészta? Töltött tök? Mézes csirkemell? Sárgarépabundában sült karaj karfiollal? Pácolt sertéscsík párolt zöldségekkel? Sonkával töltött karfiol? Töltött paradicsom? Zöldséges tokány? Zöldségpástétom? Vitaminfelfújt? Paradicsomos padlizsán?
Ilyenekre gondoltál már? Ha érdekel pár recept szívesen megírom neked.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!