A megszilárdult pudingot hogyan tehettem ismét krémessé, folyékony állagúvá?
Figyelt kérdés
Megfőztem a pudingot, kimértem poharakba, betettem a hűtőbe.
De inkább megtölteném vele a palacsintát.
Hogyan tudom ismét olyan krémessé varázsolni, mint mielőtt beleöntöttem volna a poharakba?
// Nem tudom érthető e a kérdés.. //
2022. máj. 12. 22:11
1/8 A kérdező kommentje:
A félreértés elkerülése végett: még reggel tettem be a hűtőbe, és holnap reggel készítem a palacsintákat..
2022. máj. 12. 22:12
2/8 anonim válasza:
Sehogy.
De attol még bele tudod tenni.
Verd össze robotgéppel
3/8 anonim válasza:
Göz fölött kevergetve meg tudod "olvasztani", akkor kenhetö állagú lesz.
4/8 anonim válasza:
Szedd le a "bőrkét" a tetejéről, a maradékot ha eléggé átkavarod, kenhető lesz. Mehet kézzel vagy robotgéppel is, egy nagyon pici tejet is löttyinthetsz bele a kavaráshoz, ha hígabbat szeretnél.
5/8 anonim válasza:
Én összetörném a felbőrösödött részt akár kanállal, aztán mikor ez megtörtént, tennék bele egy kis tejet (a lényeg, hogy ne sokat, mert nem levet akarsz, csak hígítani) és kész, ha kell, mégegyszer áttekerném, átkeverném robotgéppel, ettől kicsit visszahígul, és kész. Ma pedig ebéd után rögtön bekanalaznám, desszertként.
6/8 anonim válasza:
Kicsit megmelegíteném és átkeverném habverővel.
8/8 anonim válasza:
Nem kell semmi trükk. Egyszerűen megkened a pudinggal a palacsintát, és feltekered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!