Mitől marad jó állagú a túrótöltelék?
Figyelt kérdés
Mihelyst hozzáadom a cukrot, elkezd folyósodni. (Igen, a rögös túró is.) Sütés közben pedig átáztatja a tésztát, legyen szó akár leveles tésztáról, kelt tésztáról vagy linzer tésztáról. Próbáltam már lekenni az alsó lapot felvert tojásfehérjével, grízt szórni a tésztára és grízt keverni a túróba, egyik se vált be.2022. máj. 7. 16:03
1/5 anonim válasza:
Én zsemlemorzsát használok, szerintem a gríz elnehezíti a tölteléket. Lazítani lehet, ha a tojást kettészeded, a sárgája mehet bele, a fehérjét meg kemény habbá verés után.
Az elkerülhetetlen, hogy folyós legyen, hogy a végeredmény sütés után szaftos töltelék legyen. Lehet, hogy a hőfok nem jó, ha elázik a tésztád.
2/5 A kérdező kommentje:
Magas hőfokon kell sütni?
2022. máj. 7. 16:41
3/5 anonim válasza:
Amit jó ha tudsz és ez kémia : a cukor a ludas, attól folyósodik el a túró, a tejföl.
Amit tehetsz, hogy krvesrbb cukor esetleg plusz édesítő.
És ekkor ha raksz diszkréten bele buzadarát ataz grizt, nagyon jó lesz, szinte észre sem venni hogy van benne dara.
5/5 anonim válasza:
Vagy oldódik, a lényegen nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!