Toroskáposztát hogyan készíthetnék?
Figyelt kérdés
Nincs savanyú káposztám, hanem fejes van, ez baj?
Bevált receptet szeretnék kérni.
2010. szept. 17. 09:43
1/8 anonim válasza:
Baj. Abból nem lesz jó.
Amúgy csinálj egy pörkölt alapot hússal, liszt nem kell bele. Tedd rá a káposztát, ha kell, vizet. Ha megfőtt, rántsd be.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem az egész művelet kellene...
Köszönöm a válaszod!
2010. szept. 17. 14:39
3/8 anonim válasza:
Ragaszkodsz a toros-káposzta elnevezéshez? Mert ha csak édes káposztád van arra is ki lehet találni valamit. És milyen húsod van?
4/8 anonim válasza:
Friss káposztából készültet lucskoskáposztának hívják. Annyival különbözik csak, hogy a végén tejfölös habarást teszünk rá. Ja és köménymagot is teszünk bele.
5/8 A kérdező kommentje:
Toros káposztát szeretnék, de már vettem tegnap hozzá savanyú káposztát. Sertéshúsom van. Dagadó. Bármilyen sertéshús jó hozzá?
2010. szept. 18. 08:19
6/8 A kérdező kommentje:
A munkafolyamatot írja le nekem valaki légyszi!
2010. szept. 19. 15:06
7/8 anonim válasza:
A toros káposzta attól toros, hogy a disznó torkor készül. Tehát kimondottan torost nem tudsz késziteni, annak a szaftja az aba lé, amiben minden húst, majd a hurkát is megabálják.És különféle húsok vannak benne. Bőrkék, porcogók stb. Ha SZÉKELY káposzta is jó, akkor azt leirtam l7-én 18.55-kor ebben a rovatban. Az jó, hogy dagadód van. Szia.Ha valami még kéne szólj.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2010. szept. 19. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!