Dubbary szeletet lehet máshogy is?
Figyelt kérdés
Tudom, karfiollal szokták, viszont mi nem szeretjük. Van itthon brokkoli, azt imádjuk. Esetleg valaki próbálta azzal elkészíteni? :)2022. márc. 13. 23:11
2/10 anonim válasza:
Persze. Csak akkor már nem dubarry. 😂
3/10 anonim válasza:
Hogyne, csak egy másik étel lesz, bármivel össze lehet sütni szelet húst, amit szerettek.
4/10 A kérdező kommentje:
3: nagyon szépen köszönöm! :)
2022. márc. 13. 23:28
5/10 anonim válasza:
Dubarry szelet - kizárólag karfiollal készül
Készítheted más zöldséggel is, de az nem Dubarry, hanem valami más.
6/10 anonim válasza:
Az már valóban nem hagyományos Dubarry, de finom, mi szeretjük úgy is.
7/10 anonim válasza:
6. Az ötös arra utalt hogy aki nem szereti a karfolt, az Dubarry szeletet se akarjon enni.
8/10 anonim válasza:
Felénk a Dubarryt mindenki barackkal készíti és isteni
9/10 anonim válasza:
7-es: az 5-ös vagyok és NEM ERRE utaltam, hanem csak arra, hogy Dubarry definíció szerint karfiolos étel, ha mással készíti valaki, az már nem az. Ennek semmi köze ahhoz, hoyg aki elkészíti, az szereti vagy sem a karfiolt, hanem csak ténymegállapítás.
10/10 anonim válasza:
9. Pedig ugyan azt írtuk, csak más szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!