Rsturbo1981 kérdése:
Kimaradt belőle a cukor mi tévő legyek?Hulala habtejszínbe elfelejtettem cukrot rakni ,mit csináljak vele gesztenye pürének csináltam és ,már csak a végén derült ki,hogy nincs benne ,össze van állítva,szórjam meg porcukorral a tetejét ??
Figyelt kérdés
Pedig a boltost direkt kérdeztem mi a különbség a kék és a piros hulala között,hát most, már tudom,mert ő se tudta,majd elmondom neki:)2022. febr. 27. 10:49
1/8 anonim válasza:
Ha a gesztenyepured cukros akkor igy is jo lesz.
Ha kulon van a felvert hulala minden mastol akkor forgass bele lapattal atszitalt porcukrot
2/8 anonim válasza:
A hulala nem tejszín, hanem növényi habalap. Cukros.
A sima habtejszinbe én nem szoktam cukrot tenni
3/8 anonim válasza:
A hulala egy borzalom, köze nincs a habtejszínhez. Egyébként nem kell bele cukor, eleg az, ami a gesztenyében van.
4/8 anonim válasza:
Új zéró formula!
Tálald ezzel. Mint a Coca cola! (vagy hintsd meg alaposan porcukorral ha nem veszik be a reklámszöveget:-)
5/8 anonim válasza:
Elnézést, d emár ott elrontottad, hogy Hulala...
Ez egy műanyag izé, köze nincs a tejszínhabhoz.... Összetettebb krémekben még elmegy (bár szerintem kikönyököl a műíze abból is), de konkrétan tejszínhab helyett natúr maga egy förmedvény. :((((
6/8 anonim válasza:
A Hulalának köze nincs a tejszínhabhoz :(
7/8 anonim válasza:
Igen, vagy esetleg mézet is rakhatsz rá :)
8/8 anonim válasza:
Teljesen jó lesz, a Hulalának eleve van egy édeskés íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!