Palócleveshez milyen édes második fogás illik?
Figyelt kérdés
Holnap bográcsban fogunk készíteni palóc levest, birkahúsból. Van valakinek ötlete, milyen sütemény vagy édes fogás illene utána? (rétes, aranygaluska, stb.)?2022. febr. 26. 07:39
1/25 anonim válasza:
Vargabéles,almáspite,mákos,diós,túrós béles
2/25 anonim válasza:
Palacsinta
Fánk
Túrós batyu
Babka
Túróval töltött zsemle
Mákos guba
Lusta asszony rétese
3/25 anonim válasza:
A palócleves tejfölös, biztosan nem adnék utána túrósat.
Aranygaluska, diós/mákos tészta, nudli, palacsinta.
4/25 anonim válasza:
Hát én tejespitét ennék utána szívesen.
5/25 anonim válasza:
Igyekszem nem ismételni az előttem szólókat, mindegyik jó ötlet.
Lehet még kevert meggyes, máglyarakás, stíriai metélt,...
6/25 anonim válasza:
Császármorzsa, szilvás gombóc vagy derelye
Jó lenne a palacsinta is, de azt biztos nem állnék neki sütögetni bent, miközben kint zajlik az élet és ahogy hűl már nem finom.
7/25 anonim válasza:
Bukta, aranygaluska, kanelbullar, almáspite, stb. - bármilyen édes süti.
8/25 anonim válasza:
A 3.-at lepontozták, pedig igaza van, én sem adnék utána túróst, de aranygaluskát sem. Egyszerűen nem megy egyik sem a leveshez. Egy bukta pl. szerintem igen, vagy rétes is.
10/25 anonim válasza:
9. De akkor az ellenkező véleményt se pontozzák le! Azért a választékos étkezéshez hozzátartozik, hogy csak összeillő ételeket adunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!