Ha a sütés előtti nap összekeverem több adag krumplispogácsa alapanyagait, akkor a masszában levő krumpli másnapra megfeketedhet?
Figyelt kérdés
Sokat kellene sütni, és a sütés 35-40 perc. Ezért lenne szükség előtte nap összeállítani a nyers tésztát. Hogyan tároljam, mivel fedjem le, tegyem a hűtőbe? Ha megfeketedik a krumpli az okoz-e meglehet-e sütni minőségromlás nélkül?2022. febr. 22. 06:40
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
10 szavazat
1/5 anonim válasza:
A krumplispogacsaba főtt krumpli kell, az nem fog megfeketedni
2/5 j001 válasza:
Azért fóliával érdemes teljesen lezárni
3/5 anonim válasza:
Takard le frissen tartó fóliával, és tedd a hűtőbe, csak figyelj, nehogy valami szagot átvegyen.
4/5 anonim válasza:
Élesztős tészta?
Mert akkor túlkelhet...
5/5 anonim válasza:
Melyik krumplispogácsa, a tepsis vagy az olajban sült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!