Túró, tojás, tejföl, élesztő, cukor, liszt és kókuszreszelék áll rendelkezésemre, milyen süteményt vagy kalácsot tudnék belőle készíteni?
Minden van, ami alap sütihez kell...
- Palacsintatészta: liszt + tej helyett öntsd fel a tejfölt vízzel + tojás
- Töltelék: kókuszos túró :D:D
- A cukor meg egészségtelen tehát kidobod
- Szólj ha megcsináltad :D
Meg gondolom nem valasztottad szet a fehérjét és nem verted habbá
Azért az durva hogy 3 sort nem tudsz végigolvasni
jaj nem, azt nem csináltam :|
ma viszont ismét elkészítettem az egészet, kevesebb tojással, és végül egészen jó lett!!
először is langyos vízbe tettem cukrot és a maradék kókuszreszeléket, abba az élesztőt, hagytam felfutni, majd pedig belenyomkodtam a túrót és a tejfölt. még kelesztettem így is egy kicsit, aztán jött a liszt, amivel jól összegyúrkáltam. elég ragadós lett a massza, beletettem egy lábasba, amit sütőpapírral béleltem ki, így ment a sütőbe a kókuszos túrós cipó... mikor megsült, szépen felemelkedett, megkelt, és egészen jó ízű lett! bár inkább a túró dominált benne, mint a kókusz. egy csomag rumba áztatott mazsolát elbírt volna, de így is emlékeztetett a túrós bélesre. felszeletelve megszórtam fahéjes cukoral, így fogyasztottam el, és meg kell mondjam egészen jó volt, szinte felért egy ünnepi kaláccsal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!