Ebből lehet Cézár saláta?
Figyelt kérdés
Fogyókúraba kezdtem , alig reggelizek maximum gyümölcsöt vagy egy activiat. Utána délután kb 2-3 között eszek egyszer normálisan , azután általában már csak gyümölcs van , de ma egy egész csirkét sütök , zöldségek és rizs lesz a köret. A lényeg hogy vettem egy jegsalatat és egy natúr joghurtot , és gondoltam este ehetnek egy Cézár salátát a csirke mellebol mert az annyira nem hizlal és nem halnek éhen egész este 😅 de az előbb olvastam hogy azt nem is úgy kell. Se ubi , se paradicsom nincs itthon és nem szeretnék megint kimenni a hidegbe . Csak csirke hús lesz meg natúr joghurt és persze a saláta . Ebből nem lehetne osszedobni egy salit ?2021. dec. 11. 13:35
1/6 anonim válasza:
Össze lehet dobni - de nem lesz cézár saláta... :)
Ettől még finom lehet...
2/6 anonim válasza:
Amit csinálsz az egy átgondoltan diéta. A saláta meg jó úgy is, ha annyi van benne, attól még saláta. A cézárban amúgy sincs uborka, paradicsom meg főleg nincs.
3/6 anonim válasza:
Tényleg nincs benne paradicsom-uborka!
Viszont van benne pirított kenyérkocka!
Tessék, itt a recept!
4/6 anonim válasza:
Salátának saláta lesz, de ez a kérdés most úgy hangzott, hogy lehet nutellás palacsinta abból ha csak kakaópor és cukor van otthon... Nyilván nem, de attól még meg lehet enni...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2021. dec. 11. 13:57
6/6 anonim válasza:
Mondjuk, csirke se volt sose az eredeti Ceasar salàtàvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!