Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor kezditek a karácsonyi...

Mikor kezditek a karácsonyi menühöz a vásárlást?

Figyelt kérdés

Én mindig eltervezem a menüt előre, és úgy vásárolok. Nem szeretek a tömegben az utolsó margarinokért harcolni 2 nappal karácsony előtt 🙂

Idén duplán odafigyelek hogy minél kevesebbet legyek sok ember között.

Általában karácsonyra van 1 főétel, és több hidegtál jellegű saláta vagy csipegethető könnyebb étel. Beigli, mézeskalács, házi szaloncukor.

Úgy döntöttem már most novemberben megveszem a tartós élelmiszert az ünnepekre, és a végén csak a romlandót kell beszerezni gyorsan.

Ti terveztek előre? Mi lesz a menü?

Beosztjátok a vásárlást, vagy az utolsó percre hagyjátok?

Kíváncsi vagyok az ünnepi készülődési taktikátokra, hátha tanulunk valami hasznosat egymástól.

2021. nov. 20. 11:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is már november végétől beszerzem a tartós hozzávalókat. Nem szeretem a tömeget és úgy vásárolni, hogy megy a lökdösődés a bevásárlókocsival. Plusz könnyebb kisebb adagokban hazahordani (liszt, margarin, kakaópor, mirelit, stb.), mint egyszerre púposan pakolni.
2021. nov. 23. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!