Mikor kezditek a karácsonyi menühöz a vásárlást?
Figyelt kérdés
Én mindig eltervezem a menüt előre, és úgy vásárolok. Nem szeretek a tömegben az utolsó margarinokért harcolni 2 nappal karácsony előtt 🙂
Idén duplán odafigyelek hogy minél kevesebbet legyek sok ember között.
Általában karácsonyra van 1 főétel, és több hidegtál jellegű saláta vagy csipegethető könnyebb étel. Beigli, mézeskalács, házi szaloncukor.
Úgy döntöttem már most novemberben megveszem a tartós élelmiszert az ünnepekre, és a végén csak a romlandót kell beszerezni gyorsan.
Ti terveztek előre? Mi lesz a menü?
Beosztjátok a vásárlást, vagy az utolsó percre hagyjátok?
Kíváncsi vagyok az ünnepi készülődési taktikátokra, hátha tanulunk valami hasznosat egymástól.
2021. nov. 20. 11:10
11/11 anonim válasza:
Én is már november végétől beszerzem a tartós hozzávalókat. Nem szeretem a tömeget és úgy vásárolni, hogy megy a lökdösődés a bevásárlókocsival. Plusz könnyebb kisebb adagokban hazahordani (liszt, margarin, kakaópor, mirelit, stb.), mint egyszerre púposan pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!