Tudnátok egyszerű ételeket ajánlani?
1 hónapja vagyunk együtt a barátommal és szeretnék főzni neki, úgymond ilyen otthon randit tartani, csak sajnos nem vagyok valami ügyes a konyhában és emiatt nem tudom mi legyen a menü.
Szerintetek desszertet is ha tudtok valami jót.
Előre is köszönöm a segítséget🙏🥰
4. vagyok. 11.! Kérdezd meg tőlük, én sem tudom. Biztos front van. Ahogy elnézem, téged sem árasztottak el zöld pipával... Lassan ott tartok, hogy írkáljon a fene tanácsot.
Kérdező! Akkor teríts meg szépen, vegyél egy üveg bort, tegyél ki asztaldíszt, és főzz egy jó lecsót. Desszert nem kell, úgy is édes a csókod. :))
Sajtos tejszínes csirkemell
A csirkemellet ketté vágod hosszában, a vastagabbakat háromféle. Sozod, borozod, lisztbe forgatod, kerámia tálba vagy jenaiba egymás mellé fekteted, tetejét vastagon megszórod sajttal és 30%-os cukormentes habtejszinnel (nem főzövel,higyj nekem isteni lesz, a lényeg, hogy cukormentes legyen!) Alufoliat teszel rá, tepsibe dugod fél órára 180°-on holegkeveressel, majd fél óra múlva leveszed az alufoliat és addig sütöd, míg a sajt a tetején kissé barna nem lesz.
Ehhez csinálhatsz egyszerű sült krumplit fritőzben vagy steak burgonyát sütőben, valamint egy gyors kukorica salátat.
A konzerv kukorica levét leontod, tálba teszed, borsozod, delikatozod, teszel hozzá majonezt és kockára vágott lilahagymat, az egészet összekevered és kész :)
Ez nagyon hamar megvan és esküszöm isteni finom :)
Desszertnek egy sima dr. 5keres etcsokis pudingot főznek és ha kész 2 evőkanál nutellat kevernek bele. Találni mikor megdermedt tejszínhabbal találom.
Tuti sikered lesz ;) majd írj, hogy hogy sikerült bármelyik általunk leírt menüt is választod ;)
A pasik szeretik ha így kedveskednek nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!