Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kobuci tésztáját hogyan...

A kobuci tésztáját hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az ördög az a kobuci?
2010. szept. 2. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
2010. szept. 5. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:

20-30 évvel ezelőtt láttam utoljára a pékeknél bucit.

Búzalisztből készült zsömletészta volt. Fél kilós kerek vagy ovális formájú volt,a tetején több helyen bevagdosva,mint a kenyereknél szokás.

Valójában átmenet volt a fehérkenyér és a zsömle között.

2010. szept. 5. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ilyen, amikor a kérdező ad válasz a válaszolónak... D

Köszi, mindig tanul az ember...

2010. szept. 5. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
:)Szombathelyen ettem ilyet, a savaria karneválon árulták, és ízlett:)Gondoltam itthon is csinálnék..:)
2010. szept. 5. 21:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!