A kobuci tésztáját hogyan kell csinálni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 18:09
3/5 anonim válasza:
20-30 évvel ezelőtt láttam utoljára a pékeknél bucit.
Búzalisztből készült zsömletészta volt. Fél kilós kerek vagy ovális formájú volt,a tetején több helyen bevagdosva,mint a kenyereknél szokás.
Valójában átmenet volt a fehérkenyér és a zsömle között.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Ilyen, amikor a kérdező ad válasz a válaszolónak... D
Köszi, mindig tanul az ember...
5/5 A kérdező kommentje:
:)Szombathelyen ettem ilyet, a savaria karneválon árulták, és ízlett:)Gondoltam itthon is csinálnék..:)
2010. szept. 5. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!