Mivel javítjátok ki az ételt, ha több sót sikerül beletenni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 18:05
1/8 anonim válasza:
állítólag, ha nyers, pucolt krumplit (egyben) beleteszel az ételbe, akkor az magába szívja a sót.
2/8 anonim válasza:
bele kell főzni pár szem krumplit ;)
4/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen ételről van szó?Ha mondjuk sárgaborsó főzelék, nem tehetsz bele krumplit, de másképp javithatsz.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítő válaszaitokat,természetesen főtt ételre gondoltam , üdv
2010. szept. 2. 20:07
6/8 anonim válasza:
Egy megnedvesített tiszta konyharuhát tegyél az edényre és addig hagyd rajta, amíg nagyjából megszárad.
7/8 anonim válasza:
Ezt még nem is tudtam ezt a "nedves konyharuhás" történetet! :)
8/8 anonim válasza:
A "konyharuhás" vagyok. Amíg nem próbáltam ki, hitetlenkedtem én is , de működött. A krumpli nem mindig jön be, mert mire az ember megérzi, hogy elsózta, nem biztos, hogy belefő a krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!