Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel javítjátok ki az ételt,...

Mivel javítjátok ki az ételt, ha több sót sikerül beletenni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
állítólag, ha nyers, pucolt krumplit (egyben) beleteszel az ételbe, akkor az magába szívja a sót.
2010. szept. 2. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
bele kell főzni pár szem krumplit ;)
2010. szept. 2. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
amúgy konkrétan milyen kaja?
2010. szept. 2. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ, milyen ételről van szó?Ha mondjuk sárgaborsó főzelék, nem tehetsz bele krumplit, de másképp javithatsz.
2010. szept. 2. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítő válaszaitokat,természetesen főtt ételre gondoltam , üdv
2010. szept. 2. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy megnedvesített tiszta konyharuhát tegyél az edényre és addig hagyd rajta, amíg nagyjából megszárad.
2010. szept. 2. 23:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt még nem is tudtam ezt a "nedves konyharuhás" történetet! :)
2010. szept. 3. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
A "konyharuhás" vagyok. Amíg nem próbáltam ki, hitetlenkedtem én is , de működött. A krumpli nem mindig jön be, mert mire az ember megérzi, hogy elsózta, nem biztos, hogy belefő a krumpli.
2010. szept. 4. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!