Körülbelül 1 hete keresek tubusos sűrített tejet a boltokban de sehol nincs! Rafaello golyót akarok csinálni, nem tejporból hanem a sűrített tejes verziót. Hol lehet kapni?
Régebben sparban / intersparban kapható volt tubusos sűrített tej ( nem üveges! )
Most sehol nincs, voltam a 11. Kerületben, 19 kerületben, 20 és 21 kerületben, 7 kerületi sparokban... sehol nincs.
Lidlt is próbáltam ott se volt sűrített tej..
Hol lehet venni?
A sparban van ahol kint van a címke csak full ures a polc, valahol a címke sincs kint a polcon.
Hol lehet tubusos sűrített tejet kapni?
Nem feltétlen kell sparos, bármilyen jó.
25/l
Én is CBA-ban vettem.
(Szinten Raffallo golyohoz, ami botrányos 💩 lett. Kemény, fojtos.)
Linkelsz egy receptet? Kíváncsivá tettél. Én tejporos verziót szoktam csinálni, és nagyon szeretem. :)
Sűrített tejet egyébként legutóbb Aldiban vettem szerintem, de kéne legyen az általad említett üzletekben is.
Sparban (s budget, zöld tubus) és cbaban (mizo piros foltos tubus) szokott lenni. Lidl, Aldiban én még nem láttam ilyet.
A kávék vagy a tejszínek mellett keresd, általában oda rakják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!