Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljam?

Senki158 kérdése:

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fahéjjas csigát csinálok és nem tudom miutan rá ráraktam a fahéjas cuccot utána olvasztott vajat vagy olajat kell rá tenni

Úgy emlékszem anyukám olajjal szokta, de egy csomó helyen olvasztott vajat írnak. Elbizonytalanodtam

Előre is köszönöm.


2021. okt. 6. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Előtte kell vajjal lekenni, arra tapad rá a fahéj.
2021. okt. 6. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaza van az 1-nek, a sorrend a fontosabb.

Hogy aztán te vajat, vagy olajat használsz szinte lényegtelen, mert nem használsz olyan mennyiséget, hogy kiérződjön.

A mamám peldául liba vagy kacsazsírral kente meg vékonyan, mert abból volt rengeteg otthon, de ha te bizonytalan vagy a végeredményt illetően, akkor olvasztott vajjal kend meg, azzal semmiképp nem lőhetsz mellé!

2021. okt. 6. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!