Ki mit szokott vacsorára enni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 17:39
1/13 anonim válasza:
Én hideg ételt, például vajas zsemlét ,sonkát és paradicsomot
4/13 anonim válasza:
Általában hideget: rozskenyér, vaj, sajt, felvágott sok zöldséggel vagy vegyes salátával. Ritkábban padlizsánkrém, hummusz, körözött, avokádókrém. Még ritkábban az ebéd maradékát.
6/13 anonim válasza:
Nálunk a vacsora a főtt étel, így mindig mást. Havonta max 1x esszük ugyanazt, szeretjük a változatosságot.
7/13 anonim válasza:
Hazafele bemegyek a Roniba (ez egy non-stop kozert) es azt vacsorazom amit a szemem megkivan eppen akkor :) Altalaban hideget, de szoktam ilyen melegszendvics szeru dolgokat venni a fagyasztobol, vagy pizzat (persze ezeket felturbozom).
8/13 A kérdező kommentje:
én meg azt hittem hogy csak én szoktam hideget enni de ezek szerint más is
2021. szept. 20. 19:26
9/13 anonim válasza:
Én hétköznap főtt ételt (ebédre hideget viszek magammal), hétvégén meg hideget. Vagy rántottát, esetleg tejbedarát.
10/13 anonim válasza:
Rántotta, lágy tojás, omlett, leves, sült virsli... egyszerű, könnyű ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!