Hogy főzöd a kukoricát?
Figyelt kérdés
Én még anyukámtól úgy tanultam, hogy kell alá és a tetejére a belső csuhéból rakni. De miért? Idén már többször főztem nem raktam alá és ugyan olyan jó volt? Mi folt a funkciója?2021. szept. 10. 11:12
1/7 anonim válasza:
Nem tudom mi a funkciója de én is így tanultam és így csinálom.
2/7 anonim válasza:
Talán intenzívebb lesz az íze?🤔
A csuda tudja, de én is így tanultam és így is csinálom.🙂
Forrástól számított 10 perc után lezárom és tökéletes!
És amit nemrég tanultam, hogy a kihűlt kukoricalé csodát tesz a szobanövényekkel!... persze csak ha nincs sózva és valóban.
3/7 anonim válasza:
Ruhájában felforralom, 5 perc után lekapcsolom, hagyom a levében kihűlni, utána levetkőztetem. (intenzívebb az íze)
4/7 anonim válasza:
Intenzívebb az íze de régen nem nagyon volt csemege kukorica.A takarmány kukoricát loptàk és azt főzték egy órán át.
5/7 anonim válasza:
4. Miért írsz valótlanságot?
A csuhé egy szigetelő réteget képez. Persze nem valami jelentős, de így a cső nem érintkezik közvetlenül az edény aljával. Nem égnek meg a szemek. A felső réteg, meg a gőz útját zárja el valamelyest.
6/7 anonim válasza:
5-ös válasszal mi a baj. Pontosan leírta, miért szokás így főzni. Vagy nem ez a kérdés?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 02:33! nem tudom miért pontozták le, de ő adott egyedül választ is a kérdésemre.
Mindenkinek ment a zöld! Én sem értem ezt az értékelést...
2021. szept. 11. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!