Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a pékségben a...

Hogyan készül a pékségben a sós perecre a só?

Figyelt kérdés
Tudjátok, az a nyúlós. Kenyeret már tudok itthon sütni, szeretnék ilyen perecet is.
2010. aug. 30. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Én úgy tudom, hogy (sok) só, (kevés) víz összemelegítéséből csinálják. De lehet, hogy tévedek.
2010. aug. 30. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

A sós öntethez:

44 csapott evőkanál finomliszt

22 csapott evőkanál só

kevés víz


Most olvastam utána, bocsi az előző félrevezetésért.

2010. aug. 30. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Még egy igazítás:

4 ek. liszt

2 ek. só


Na most már tényleg jó.

2010. aug. 30. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2010. aug. 30. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ez a recept alapján szoktam csinálni: [link]

Nagyon finom. :)

2010. aug. 30. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A hivatalos neve pedig "sós pancs".
2010. aug. 30. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!