Hogyan készül a pékségben a sós perecre a só?
Figyelt kérdés
Tudjátok, az a nyúlós. Kenyeret már tudok itthon sütni, szeretnék ilyen perecet is.2010. aug. 30. 19:59
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy (sok) só, (kevés) víz összemelegítéséből csinálják. De lehet, hogy tévedek.
2/6 anonim válasza:
A sós öntethez:
44 csapott evőkanál finomliszt
22 csapott evőkanál só
kevés víz
Most olvastam utána, bocsi az előző félrevezetésért.
3/6 anonim válasza:
Még egy igazítás:
4 ek. liszt
2 ek. só
Na most már tényleg jó.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2010. aug. 30. 20:12
5/6 anonim válasza:
Én ez a recept alapján szoktam csinálni: [link]
Nagyon finom. :)
6/6 anonim válasza:
A hivatalos neve pedig "sós pancs".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!