Pécsett hol lehet muffin sütőpapírt kapni?
Figyelt kérdés
SPAR-ban, Intersparban nem találtam.2008. dec. 10. 18:43
1/6 anonim válasza:
Pedig én a pécsi interspar-ban márvettem,de van a tesco-ban is a Makay-ban biztosan, illetve vettem a konzum tetején is az ázsiában. Mi is árultunk az interfructban, de az megszűnt, de gondolom a metro-ban van.
Üdv: Móni
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ma a kertvárosi Intersparban néztem, több helyen, ott ahol a sütőpapírok vannak, a party dekorációs részen meg ott is ahol a sütőforma van, de nem találtam. Legközelebb megkérdezek egy eladót
2008. dec. 10. 19:46
3/6 anonim válasza:
Nezzel be egy jol felszerelt 100 Ft-os boltba is.
4/6 anonim válasza:
A Krisztina téri Spár mellett bal kéz felől van egy picike bolt ahol ajándék tárgyak és konyhai kellékek kaphatóak. Ott mindíg láttam ilyen papírt. Nagyon jó kis bolt. A DN hírdető mellett van egy papírbolt és az mellett van ez a bolt. De a papír boltban is megnézheted, mert én meg ott kaptam például kocsonyás műanyag tálkát tavaly.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Ismerem azt a boltot a Krisztina téri SPAR mellett, vásároltam már ott egyszer nem is olyan régen. Csak akkor még nem kellett muffin sütőpapír, és nem is figyeltem hogy van az is. De akkor mindenképpen meg fogom nézni ott.
2008. dec. 10. 21:34
6/6 anonim válasza:
Mármint PécsEN? Interspar, Tesco.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!