Ecetes pritamin paprika befőttet ki készíti olajjal? Milyen vele?
Figyelt kérdés
Tuti recept esetleg valakinek?2021. aug. 27. 21:13
2/11 A kérdező kommentje:
2021. aug. 27. 22:33
4/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, igazad van. Rosszul fogalmaztam. Akkor ha már így tudod miről van szó, esetleg mit tanácsolsz?
2021. aug. 27. 22:40
5/11 anonim válasza:
Mindkettő jó, sőt mi darálva is szoktunk paprikát letenni, nagyon jó pörköltbe, gulyásba télen [link]
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezt kipróbálom.
2021. aug. 27. 23:31
7/11 anonim válasza:
Olajban eltenni a sült paprikát érdemes, szerintem úgy sokkal finomabb, mint savanyítva.
8/11 anonim válasza:
Anyum almapaprikával teszi így el télire. Mindenki imádja. Azt tudnod kell, hogy ha olajjal készíted, nem marad roppanós, megpuhul. Recepted most nem tudok írni, de ha nagyon fontos, megkeresem majd a receptes könyvében, de nincs itthon még pár napig.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves utolsó hozzászóló, szeretném majd elkérni a receptet. :)
Köszönöm előre is!
2021. aug. 28. 14:00
10/11 anonim válasza:
Jó lesz pár nap múlva is? Van neki vagy öt kézzel írt receptes "könyve", én tuti nem találom meg. De segít majd, ha hazajön. Ígérem, leírom majd ide neked. Tényleg finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!