A szódabikarona miért kell a muffinba? Úgy értem mi a szerepe? Mivel tudnám esetleg helyettesiteni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még szódabikarbonával nem foglalkoztam és nem tuom hogy néz ki. Tudom hogy a szekrényünkben egyik üvegecskében az van, és fehér de összetévesztem vlmivel és vége. Ezért kérdem, hogy 1 kiskanál szódabikarbona helyett mit tegyek bele?2010. aug. 29. 17:53
2/5 anonim válasza:
Helyette tehetsz sütőport, a szerepe, hogy könnyedebbé teszi a tésztát, kicsit felfújja.
3/5 anonim válasza:
Az a szerepe hogy "felfújja" a muffint (úgy hogy CO2 gáz keletkezik)arra jó amire a sütőpor úgyhogy tegyél bele azt helyette.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 29. 18:00
5/5 anonim válasza:
Mindkettőnek ugyanaz a hatóanyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!