Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A szódabikarona miért kell a...

A szódabikarona miért kell a muffinba? Úgy értem mi a szerepe? Mivel tudnám esetleg helyettesiteni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még szódabikarbonával nem foglalkoztam és nem tuom hogy néz ki. Tudom hogy a szekrényünkben egyik üvegecskében az van, és fehér de összetévesztem vlmivel és vége. Ezért kérdem, hogy 1 kiskanál szódabikarbona helyett mit tegyek bele?
2010. aug. 29. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Sütőport.
2010. aug. 29. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Helyette tehetsz sütőport, a szerepe, hogy könnyedebbé teszi a tésztát, kicsit felfújja.
2010. aug. 29. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a szerepe hogy "felfújja" a muffint (úgy hogy CO2 gáz keletkezik)arra jó amire a sütőpor úgyhogy tegyél bele azt helyette.
2010. aug. 29. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 29. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek ugyanaz a hatóanyaga.
2010. aug. 29. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!