Pataki tálban hogyan sülhet jól a tarja savanyú káposztával?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy pataki tálat. Szeretném kipróbálni holnap. Ha ma a csontos tarját bepácolom akkor reggel mehet bele az előfőzött savanyú káposzta rétegezve a pácolt tarjával? Meg fog sülni a hús rendesen?2021. aug. 14. 14:50
1/4 anonim válasza:
Én nem főzném elő a káposztát. Ha előfőzöd, teljesen szétmegy a káposzta, mire a hús megsül.
2/4 anonim válasza:
A savanyú káposzta főzési ideje rövidebb, mint a húsé, ha még elő is főzöd pempő lesz belőle.
3/4 anonim válasza:
Én elősütném a húst, hogy egyszerre készüljenek el.
4/4 anonim válasza:
Toroskáposztát akarsz csinálni?
Süsd készre a tarját szép pirosra a tálban (sokkal hamarabb megvan mint egyéb edényben). Félideig a tetővel, utána már fedő nélkül.
Utána a Patakiban a maradék zsírban süsd meg a káposztát, időnként megkeverve. Tető nem kell rá.
Amikor mindkettő kész, összerakod, alul a káposzta, felül a hús.
(A tálat és a tetőt ne felejtsd el este beáztatni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!