Hogy csinálod a rántott sertéskörmöt? Milyen íze van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 13:48
1/7 anonim válasza:
Jó zömök körmöket választok. Ketté vágom. Megfőzöm sós vizben széthullásig. A csontról könnyen leváljon.A nagyobb csontokat kiszedem belőle.
Kirántani a szokott módon rántom./ liszt,tojás,zsemlemorzsa/
Nagyon finom szaftos falatokat kapsz.Hasonló a velőhöz,de mégsem olyan. Finomabb!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Köretnek sült krumplit szoktál?
2010. aug. 26. 13:59
3/7 anonim válasza:
Igen és tartármártással.
Nálunk ez a szülinapi ünnapi ebéd.
4/7 anonim válasza:
Én még sosem mertem körmöt rántani, mert pörköltnek is elég lassan fő meg.
De ezek szerint csak jó lehet, ha már próbáltátok. :)
5/7 anonim válasza:
Igen legalább 2-3 óra főzés kell.
Ha szeretitek a körmöt próbáld ki, mert tényleg finom.
6/7 anonim válasza:
Ha pedig a főző levét ,amiben só van bors, és jó sok fokhagyma tányérokba teszed, megalszik, és másnapra van pár tányér isteni kocsonya. Tehetsz bele betétnek főtt tojást,répát,húst.Ilyen melegben nagyon jól esik a hideg.Az már régen nem igaz, hogy csak télen lehet kocsonyát csinálni. Én múlt héten csináltam.Elvégre már van hűtő szekrény.
7/7 anonim válasza:
Nem szoktam borsot használni az ételekhez, igy ehhez sem teszek.
Az epének a legnagyobb ellensége a bors.
Fokhagyma az egészséges, de én ezt sem teszek bele. Ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!