Ha a csirkemell panírozva lett lefagyasztva, akkor sütés előtt ki kell engedni vagy egyből lehet sütni?
Figyelt kérdés
Mint alapból a mirelit dolgokat...2021. jún. 13. 14:16
1/6 anonim válasza:
Ha otthoni panírozás ki kellene engedni mert nem fog átsülni.
Sütés előtt beleforgatnám még egyszer zsemlemorzsába,kicsit fel frissíteni.
2/6 anonim válasza:
Nemhogy nem kell kiengedni, de nem is szabad. Azonnal sütni, mint egy mirelit panírozott húst. Persze nem a legmagasabb hőfokon. Tényleg ugyanúgy mintha a boltban vetted volna fagyasztottan.
3/6 anonim válasza:
Nem kell kiengedni. Azonnal mehet a forro olajba.
Nagymamam darabonkent celofanba csomagolta el a panirozott husikat es ha mentunk hozza vendegsegbe, csak feltette az olajos serpenyojet a gazra, ha felforrosodott kivette a fagyasztobol az 1-2 szelet husit es dobta bele. Fincsi volt.
Ne engedd ki.
4/6 anonim válasza:
A hús vastagságától függően picivel lassabban kell sütni, mint a nem fagyasztottat, de nem szükséges kiolvasztani.
5/6 anonim válasza:
TILOS kiolvasztani, akkor ledobja magarol a panirt, es szottyos vizes lesz.
Fagyasztva
kezdjuk el hokezelni, hiszen felkesz termek.
Komolyan miert nem ezeket tanitjak az iskolaba, nemi haztartastan sokaknak hasznos lenne.
6/6 anonim válasza:
Fagyott állapotban forró olajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!