Mt ennétek meg ma?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 08:05
11/19 anonim válasza:
fokhagymás tejfölös sajtos lángost, vagy jó kis csikrepörit nokedlivel, esetleg töltöttkáposztát, vagy borsostokányt nokedlivel, jó tejfölösen :)
12/19 anonim válasza:
Rántott tengeri halfilét,fokhagymás tejföllel!
13/19 A kérdező kommentje:
én mit enné?hát...egy kis marcipános tortaszelet nekem is elmenne :D de,rántott halat fogok csinálni,krumplival még nemtom milyennel,lesz még palacsinta is,eperlekváros,csokis,tejszínhabos ,kér valaki?_:D
2010. aug. 24. 10:27
14/19 anonim válasza:
huuuu... :D
Palacsintát akarok, lángossal meg sültkrumplival és orosz krém tortával :D
De a rántott sajt is jöhet kis desszertnek.
B@ssza meg a nyuszika de éhes vagyok :D
17/19 anonim válasza:
Én már sok-sok hete egy francia krémesre áhítozom, de megennék egy oroszkrémtorta-szeletet is.
18/19 anonim válasza:
Kaja: sültkrumpliii. méghozzá mekiset, mert az a legfinibb :D vagy rántott sajtot. De sültkolbász volt :S De anyu azt mondta, süt nekem krumplit xD
Desszert: Linzer. Csakis, többi édességet mind útálom
19/19 anonim válasza:
rakott kelre vágyom jóó sok tejföllel. a tetején és friss kenyérrel, és még + friss tejföl adaggal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!