Lekváros muffinban,miért megy le az aljára a lekvár és marad a formában?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 11:06
2/5 anonim válasza:
Mert nehezebb és sűrűbb, mint a muffin tészta.
Nem érdemes belerakni.
Ha darabos hozzávalót is raksz bele: csokoládédarabok, aszalt gyümölcs, friss gyümölcs, mogyoró, dió, a lisztes masszához kell keverni, hogy körbevonja a liszt, így nem fog lesüllyedni az aljára.
3/5 anonim válasza:
Te se jartal be surun fizika orara ..
4/5 anonim válasza:
Nekem soha nem folyt ki a lekvár, mindig benne maradt a masszában.
Én ezt a receptet használom és mindig 35 percig hagyom a sütőben.
5/5 anonim válasza:
Sütésálló lekvárról hallottál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!