Holnap másodiknak mit főzzek? (már teljesen kimerültem ötletileg)
Szia!
Nem írtad, hogy mi lesz az első, így kicsit nehezebb. Gondolom nem akarod a hagyományos rántotthusi, krumplipüré dolgot. De mégis valami vasárnapit, kicsit kiadósabbat, ünnepibbet szeretnél. Esetleg egy rakott karfiol, tepsis krumpli, pasta schutta? Mondjuk én valamilyen főzeléket is szívesen ennék (felesborsó,sárgaborsó, finom...) valamilyen finom feltéttel fasírt (zöldség, szója).
Jah én vegetáriánus vagyok, de ezen ételek nagy része húsból is elkészíthető.
Remélem, hogy tudtam segíteni. Jó étvágyat!
Töltött dagadó. Töltött csirkecomb/csirke.
Csirkemell baconnal összegöngyölve, s tepsiben megsütve, mellé kukoricás rizs, vagy krumplipüré.
Kapros tejfölös csirkecomb rizzsel.
Csirkemellet felszelsz mintha ránott hús lenne belőel.
EGy nagy tepsi aljára leteszed,kis só, vegeta rá, majd egy egy karika ananász, s reszelt sajt, majd forró sütőben kb 15-20 perc alatt kész. (Kis hagymát megsütsz olajon, majd 50 dkg felszelt gombát teszel rá, kis vegeta, bors, paprika, megsütöd, s ananász helyett ebből raksz rá kis halmokat, majd erre a sajt.)
Rablóhús! Hurkapálcikára pulykamellet, szalonnát, hagymát felhúzol, kis borssal, vegetával megszórod, s forró sütöben kb fél óra alatt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!