A napokban vásároltam egy Tchibo Cafissimo easy Blueberry kávé gépet, leírás szerint beüzemeltem. Miért kaptam a kávémat tele zaccal?
A nespresso és dolce gusto kapszulák méretben eltérőek.
Úgy tudtam, h. a tschiboba amúgy csak a saját kapszulát lehet rakni.
Sajnos bele dőltem saját kardomba, bülyeségembe. Ezelőtt a dolce gusto készüléket használtam. Tchibo gépre váltottam, mivel a régi készülék tönkrement. Az eladó baromira félre informált, rábeszélt Nespresso alu kapszulára, hogy ez tökéletes a
géphez. Hát ezt megszívtam. Zacc és híg valamit főztem le. Ebből tanultam, hogy bevásárló központban ne kérjek információt eladó személyzettől. A csepeli piacon egy kínai eladó adott segítséget és tanácsot. És újra kifogástalan hajnali italomat fogyaszthatom. Csak is Tchibo kapszula használható és nem alu Nespresso meg egyéb termék. Sajnos márkától függően, nincs minden terméken feltüntetve, milyen készülékkel kompatibilis a termék, vagy apróbetűs, olvashatatlan a leírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!