Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet úgy piskótát...

Hogyan lehet úgy piskótát sütni, hogy a közepe ne essen be, tehát a teteje egyenletes legyen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lesz egyenletes, szép sima. A közepe felpúposodik, de a cukrász ismerős javaslatára fejjel lefelé borítom ki a formából, és akkor simára lapul. Nem lesz sűrű az a rész sem, mert ott a több levegő miatt púposodott fel, és csak az préselődik ki. Így mind a két oldala, alja teteje egyforma sima lesz. Ahhoz, hogy ne essen be a közepe, nem szabad a sütő ajtaját min. 10 percig kinyitni a sütés kezdésétől számítva. Én csak a tűpróbánál nyitom ki, és a lehető legrövidebb ideig van nyitva a sütőajtó. Sok sikert!
2010. aug. 23. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne nyiss rá a sütőben!,ha nincs a sütőben lámpa hogy meg tudd nézni hol tart a piskóta akkor világíts be egy elemlámpával!!

Hmm milyen jó ez a kérdés... rég ettem piskótát..Holnap sütök is egyet:D

2010. aug. 23. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!