A virslit le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
A boltokban néha jó áron lehet kapni kilós csomagolásban virslit, de az egészet nem tudjuk megenni rövid idő alatt, ezért szeretném egy részét lefagyasztani. Utánna, ha kiolvasztom ugyanolyan lesz az íze?2010. aug. 23. 09:35
1/8 anonim válasza:
Le lehet igen,és az íze is megmarad.
2/8 anonim válasza:
le lehet fagyasztani és igen, ugyan olyan lesz az íze ! :)
3/8 anonim válasza:
le lehet fagyasztani és az íze nem fog változni felolvasztás után.
4/8 anonim válasza:
Fagyasztás előtt célszerű a bőrét lehúzni.
5/8 anonim válasza:
én nem szoktam lehúzni a bőrét fagyasztás előtt...és megvárni sem szoktam, hogy felolvadjon, fagyottan megnyúzom, aztán forró vízbe a kopaszt :)
6/8 anonim válasza:
Megveszed,hazaviszed,lefagyasztod!Nem kell azzal semmi mást tenned!Ha enni szeretnéd 10 perccel előtte vedd ki,ennyi idő elég arra hogy kiolvadjon annyira hogy lehúzd a "bőrét"!Ha sietsz akkor még vízbe is rakhatod,így 3 perc!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. aug. 23. 16:57
8/8 anonim válasza:
Persze. Mi leszoktuk, ha megmarad, de ugyanígy járunk el a lecsókolbásszal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!