Miként lehet helyesen szűrni az étolajat, hogy többször használható legyen?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben kissé pofátlanul elszaladtak az árak. A zsír is hamar elfogy. Extra igényeim meg olívaolajra kókusz zsírra nincs.2021. ápr. 5. 10:32
1/4 anonim válasza:
Sűrű szűrővel. Azért túl sokszor ne használd. (Már másodjára is necces, de értem a te szempontjaidat is)
Nem próbáltad még ki az olaj nélküli sütést? (Rántott hús sütőben?)
2/4 anonim válasza:
Én csak krumplit sütök fritou-ban
A rántottakat kevés olajban serpenyőben sütöm és a maradék olajat rögtön kiöntöm.
3/4 anonim válasza:
Sűrű szövésű kis szűrőn szoktam a magam részéről.
Illetve a sütő edényben hagyom és az edénnyel együtt elteszem következő sütésre is. Ha nem üledékes, teljesen jó, nem rosszabb benne az elkészült rántott hús.
4/4 anonim válasza:
Kb 3x lehet használni, de fontos, hogy azonnal szűrd át használat után. Szaga sokat segít, nyilván nem mindegy mennyit használtad elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!