20 perces csodakaja ami meglepően jól sikerül, és nincs róla recept, csak össze dobáltad ?
Le az unalmas szendvicsekkel! Tegyük össze amink van. Kezdem :
Néhány szelet szalonna, kockára vágva, süssük le, dobjunk hozzá 3 virslit vékony karikákra vágva bele a zsírba ( ha nagyon sok zsírt ereszt vegyünk le belőle )
Kis sütés után vékony csíkokra vágott hagymával szórjuk meg.
Ha az is üvegesre pirult, tegyünk hozzá kb 50g margarint és magyaros fűszersót (fél zacskó) ( Néhány karika kolbász is feldobja)
Ha kicsit összeállt már az egész, mehet bele egy kis dobozos főzőtejszín. Főtt tésztát (én szarvacskát használtam) beleborítjuk. Összerottyanás után lekapcsolt gáznál reszelhetünk bele sajtot. Egyéb fűszert nem igényel , só ízlés szerint. 🤤
Most csinaltam 10 perc alatt:
Bashmati rizst paroltam fokhegymevel es petrezselyemmel ... amig keszult, piritottam sonkat es utottem ra egy csomo tojast (tukortojas) ... amikor kihult annyira, hogy bezabaljam, akkor megeszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!