Gyros, házi tk tortillaval
Rakott karfiol
Tökfőzelék (zabliszttel) + sütőben sült fasírt
Mustáros-gombas tokány durum tésztával
Lecsó, bár az még drága most
Meggyszosz edesitovel+csirkecomb
Egészségesebb mihez képest? Kevés zöldséget esztek vagy sok mirelitet? Sajnos nem jön le ennyiből hogy mire gondolsz nem kotekedni akarok... De azért írok egy párat.
Rántott karfiol (sertés zsírban szoktam rántani nekünk jobb mint az olaj.)
Rakott karfiol
Rakott kelkáposzta
Paradicsomos káposzta főzelék (én sose rantom vagy habarom felesleges mindig be sűrűsödik amennyire kell)
Sárga borsó főzelék (ezt gyakorlatilag saját magával)
Gríz gombóc leves sok zöldséggel
Töltött padlizsán /lidlben sokszor akciós/
Töltött káposzta /kövezzetek meg sztem ez is ide sorolható! Édes káposztába tekert darált-rizses hús rengeteg savanyú káposztával és sűrített paradicsommal esetleg egy darabka füstölt hússal sztem ez se egy Hízlalda ha nem eszel hozzá kenyeret, mi nem szoktunk./
Akkor kb mindenféle főzelék: karfiol, brokkoli, kelbimbó, tök, kelkáposzta, zöldborsó, bab, stb biztos van amit kihagytam.
Töltött cukkini
Rántott gomba
Gomba pörkölt mondjuk bulgurral
Lecsó kuszkusszal (rizs helyett)
Hát ugye ott vannak a halak is de az elég drága szerintem és ebédnek nem biztos hogy elég nálunk tuti nem....
Akkor lehet csinálni olyat hogy túró pizza nagyon finom
Töltött gomba fejek
Frankfurti leves
Zöldség leves
Gomba leves
Brokkoli krem leves
Rakott répa
Zöldség fasírt
Klasszik sóska mártás hússal meg főtt krumplival de helyettesítő a sima krumpli édes krumplival
Akkor még ami eszembe jutott a sütőtök leves
Sütőtök sütve abból püré ahoz meg pl fasírt
Spenótos tészta házi tésztával( nálunk teljesen mindegy miből van ugyan olyan gumi ízű mind, mindig házi tésztát gyúrok azaz igazi.)
Spenót felolvasztod tégy bele fokhagymát össze nyomva sajtkremet kicsi tejföl fűszerezed de ezer recept van fent ahhoz gyursz 4 tojásról tésztát én vastag metéltet szoktam készíteni hozzá isteni mellé bármit lehet pl: töltött csirke comb, csirkemáj pörkölt, natúr csirke mell sütve stb tényleg bármi.
Huhh így háromnegyed 1kor ennyi jutott az eszembe lehet holnap vissza nézek még írni egy párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!