Az angol cream cheese-nek mi a magyar megfelelője egy receptben?
Mikor ez az egyik hozzávaló egy receptben, sosem tudom, hogy mire gondol pontosan. Mascarpone vagy mondjuk a philadelphiás, vagyis natúr krémsajt? Vagy mindegy?
Valaki esetleg tudja?
A philadelphia, és annak "klónjai"!
Aldiban, Lidl-ben, Tescoban is van ! Csak ne keverd össze az ömlesztett sajtkrémmel - mert az nagyon más!
Milyen receptről van szó egyébként?
Köszönöm a válaszokat!
Ami a receptet illeti, nem tudom hallottál-e arról a fetás paradicsomos tésztáról amit mostanában mindenki kipróbál, de láttam egy videót amiben a csaj ezek helyett epret és "cream cheese"-t használt.
És nem tudtam eldönteni hogy akkor az most mascarpone vagy olyan krémsajt mint a philadelphia.
A húgom megcsinálta egyszer ezt a paradicsomos cuccot, de nekem annyira nem jött be, szóval gondoltam majd akkor kipróbálom az epres változatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!