1/18 anonim válasza:
Még folyamatban van. Enchilada. Utána meg szerintem csoki is lesz.
5/18 anonim válasza:
Sajtkrémes kenyér, felvágott, paradimcsom.
7/18 anonim válasza:
A sajtkrém ma népszerű, én is azt ettem!
2 zsömle, sonkás krémsajt, 4 szelet fokhagymás párizsi, harmad kígyóuborka és egy csücsök jégsaláta. Kevésnek tűnik a párizsi, de ez vastagabb szeletekre van vágva, így majdnem 10 deka volt. Lidlben vettem őket, mind fincsi!
És te?
8/18 A kérdező kommentje:
7: Péksütemény, bolognais. Meg felfaltam egy doboz Milka-bonbont egyhuzamban :D A nagyobb egészség nevében :D :D
2021. márc. 22. 19:55
9/18 anonim válasza:
Jaaa, hát a keksztekercset és a gumicukrot én se vacsorára ettem, hanem mert finom! :D Jó, nem sokat, 6 szemet a szederből. A tekercset lusta voltam 2 felé venni, így vastagabb lett, mint az alkarom, szép szelet van belőle így elég vékonyat enni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!