Hogy lehet a kakaós csigában a tölteléket "nedvesebbre" készíteni ?
Figyelt kérdés
Először sütöttem kakaós csigát,nem lett rossz,de a töltelék nagyon száraz ,fullasztó lett .. hogy lehet kicsit krémesebbre,nedvesebbre készíteni ?2021. márc. 21. 11:18
1/12 anonim 



válasza:





Hogy csináltad MOST tölteléket?
3/12 anonim 



válasza:





én úgy szoktam, hogy mikor már majdnem megsült, kiveszem, vaníliás tejjel meglocsolom őket, visszateszem a sütőbe, és még 5-10 percet sütöm. Így nagyon finom puha lesz, és nem száraz a töltelék. (én kókusztejjel, mert sajna nem bírom a rendes tejet, de rendes tejjel is működik)
4/12 anonim 



válasza:





Több KRISTÁLYcukorral keverd a kakaót!
5/12 anonim 



válasza:





#3: 👍👍👍
Jó lenne tudni, h a kérxező milyen receptet használt...
Mert ez a locsolás kelttésztánál jó, de már blundelnel sem jó... vagy lsvelesnél.....
6/12 anonim 



válasza:





4, a cukortól nem lesz szaftosabb! Plusz vaj kell bele!
7/12 anonim 



válasza:





Rémlik a tejbegríz tetején az olvadt kakaó?
8/12 anonim 



válasza:





Nem szoktam vajat tenni hozzá. A ki nyújtott tésztára, sok kristálycukorral összekeverert kakaóval leterítem, majd feltekerem és felvagdosom. Kiszokott szóródni belőle, de újrahasznosítom a cukroskakaót.
10/12 anonim 



válasza:





Én úgy csinálom mint a svéd kanelbullart, csak fahéj helyett kakaóval. De ez is vajas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!