Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Találtam irrhon leveles...

Találtam irrhon leveles tésztát. Mit süthetnék belőle?

Figyelt kérdés

Sajnos nem sok minden van itthon most. Picike tej,tojás,cukor.stb

Édeset szeretnék.

2010. aug. 18. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Este akarsz sütni?

Egyébként én pont ma csináltam és darált hússal töltöttem meg.

Amúgy túrót szoktam bele rakni mazsolával vagy pedig megtöltöm lekvárral.

2010. aug. 18. 21:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Megtöltöm lekvárral :D

Este jött rám a süthetnék.

2010. aug. 18. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kis főzőcsokid? Lisztezett deszkán nyújtsd ki és vágd fel háromszögekre a tésztát, tedd bele a kis csokirudakat és tekerd fel kifliformára. Kend meg elkevert tojással és 200 fokon előmelegített sütőben kb.10-12 perc alatt megsül a fincsi csokis croissantod.

Töltheted lekvárral, lecsepegtetett befőttel, vaníliás/csokis pudinggal, diókrémmel (ugyanazzal, amivel a beiglit töltöd), stb. Sósként remek sajttal töltve és szórva, dinsztelt gombával, resztelt csirkemájjal, darált, fűszeres sült sertés vagy marhahússal, stb. De megsütheted simán sajtosrúdnak vagy pogácsának (szeletelve vagy kiszaggatva megkened tojással és megszórod reszelt sajttal).

Ha leveles tésztát sütsz, érdemes a sütő aljába egy edényben vizet tenni, a fejlődő gőztől még szebb, magasabb lesz a sütid.

2010. aug. 18. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nutellával szoktam megtölteni
2010. aug. 18. 22:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Van csoki is,meg kis nutella :D

Na azthiszem 4 féle lesz belőle.

2010. aug. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!