Valaki próbált már bolti szárított kovászt aktiválni?
Figyelt kérdés
Én ma fogok venni, és aktiválni. Kenyérhez kell értelem szerűen :)2021. márc. 3. 16:02
1/6 anonim válasza:
aktiválni? az ilyen kis sütőporos zacsi méretű szárított élesztőre gondolsz? Azt nem kell aktiválni kenyérsütésnél. Összekevered az összetevőket, belekevered nyilván az élesztőt is aktiválja az saját magát. Nem kell felfuttatni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem élesztőre gondolok, hanem szárított kovászra.
2021. márc. 3. 16:45
3/6 anonim válasza:
Elsö: a kovász és az élesztö nem ugyanaz!
Kérdezö: a csomagoláson lévö leírás alapján használd, úgy jó lesz.
4/6 anonim válasza:
Amit én láttam, ahhoz ugyanúgy kellett élesztőt adni a használati szerint is, a kovásznak csak az ízét adta.
5/6 A kérdező kommentje:
Vettem dr oetker rozskovászt. A cél az lenne, hogy ne várjam meg az egy hetet, mire a kovász elkészül, hanem aktiválom (liszttel vízzel etetem), és akár 0-2 napon belül már használom is a kenyérhez. Élesztőt nem akarok adni hozzá, pont a kovászolt kenyér lenne a lényeg.
2021. márc. 3. 17:14
6/6 anonim válasza:
Olvasd el a használati utasítást. Ez nem használható kovászként, nem aktiválható, nem is értem, hogy írhatják rá.
Limara fb csoportjában írd ki, hogy szeretnél kérni kovászt, valószínűleg lesz olyan tag, aki a közeledben lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!