Milyen sajtot göngyöljek a husba? Hogy ha bepanirozom és elkezdem sütni forro olajba a serpenyőbe. Hogy ne follyon ki belőle a sajt?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 20:20
1/2 anonim válasza:
ha jó a tekercs és dupla a panír, akkor semelyik nem folyik ki
2/2 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, de kemény sajtot vegyél, lehet direkt rántani valót venni. A Trappistának is van.Még finomabb, ha füstöltet teszel bele. Jó étvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!