Barack süti megreped, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem:
Barack sütit készítenèk, a tészta kész, sütöttem gyorsan egy próba adagot.
A kis fél barackoknak a belsejét ki kellene vájni, de konkrétan megreped es szétesik.
Azt nem tudom, hogy a tészta most akkor még nedvességet igényel, vagy még lisztet?
2021. jan. 22. 13:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem meg várni kell a megsült tésztával, még nagyon frissen sült ki, azért repedezik.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos az meg azért nem volt megoldás, mert frissen sülten sokkal puhább a tészta.
De bárki idekeveredik és ugyanez a gondja, akkor azért elmondom, hogy hogyan sikerült: egyrészt a kis gombócokat nagyon alaposan atgyurtam margarinos kézzel. Majd a sütésnèl a minimumra állítottam a sütőt. Régi, tök egyszerű gazsutom van, a legalso fokozatot állítottam be, az asszem 160 fok.
Rögtön sütés utan kivajtam a belsejét, igy lett tökéletes.
2021. jan. 22. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!