Milyen jo hidegtalas kajakat lehet a karacsonyi asztalra tenni, ami kulonleges, nem hetkoznapi? Es persze nem keszen vett, hanem sajat keszitmeny?
Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 21:24
1/6 anonim válasza:
Mi francia salátát, krumplisalátát és kaszinó tojást szoktunk készíteni. Bár ezek elég hétköznapiak.
2/6 anonim válasza:
Az előttem szóló által javasolt saláták nagyon jók, hozzá lehet csinálni bacon-be göngyölt csirkemájat (egyszerűen egy-egy szelet bacon-be belegöngyölni és sütőben kisütni), rántott csirkemell-falatkákat úgy, hogy a tojásba reszelt lilahagymát, a zsemlemorzsába reszelt sajtot teszel. Ha szeretitek, kaviáros szendvicset, úgy, hogy a kenyeret (a vékony toastkenyérre gondolok) fenyőfa alakúra vágod (kicsit munkaigényes, de szép) és a kaviárral "feldíszíted", de bármit rá lehet tenni, amit szerettek, akár egész színesre feldíszítheted.
3/6 anonim válasza:
Az elöttem hozzászólókhoz csatlakozom azzal , hogy ha már kész az a franciasaláta akkor egy pár paradicsomot megtölthetsz azzal, vagy csinálsz egy jó fűszeres körözöttet azt meg félbevágott paprikába töltöd.Látványos , egyszerű, finom.
4/6 anonim válasza:
Egy tipikusan finom hidegtálon hidegen is tállaható étel a töltött dagadó. ezt lehet kapni hentesnél. elötte nap megsütöd, és hidegen vékony szeletekre vágod.
5/6 anonim válasza:
Nagyon jól mutat, és viszonylag egyszerű, ha a készítesz "mérges gombát". Egy tálcát letakarsz salátalevelekkel. Erre teszed a gombákat, amit a következőképpen kell elkészíteni: tojásokat keményre főzöl. (Ez lesz a gomba tönkje.) Megpucolod az alját levágod, hogy egyenes legyen, és meg tudjon állni. A tetejét is levágod annyira, hogy ki tudd a sárgáját bányászni. A kiszedett sárgákat villával összetöröd, ízesíted egy kis sóval, borssal, majonézzal, mustárral, piros arannyal ízlés szerint, és visszatöltöd a tojásba. Most jön a kalap. Paradicsomokat kettévágsz, bekened vékonyan vajjal, csak azért hogy fényes legyen és ragadjon. Ráteszed a tojásra. Az eredeti recept szerint a levágott tojásfehérjét kell apróra összevágni, és rászórni a paradicsomra, én szoktam reszelt sajttal is csinálni, és máris készen vannak a "légyölő galócák" Kitünően illik a hidegtálas sültekhez a franciasaláta mellé. Mutatós, olcsó, könnyen és gyorsan elkészíthető.
6/6 anonim válasza:
Baconba tekert aszaltszilva:)
Fogod darabonként az aszaltszilvát és a bacont és feltekered őket jó szorosra, egy tepsibe belefekteted egymás mellé és megsütöd.
Sonkába tekert franciasaláta.
Tésztasaláta(színes tésztából nagyon mutatós)
Esetleg miniszendvicsek, ha nem főtt ételre gondolsz.
Minifasírt.Sültcsirkecomb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!