Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl híg lett a krém hogyan...

Túl híg lett a krém hogyan sűrithetném be!??

Figyelt kérdés
Habbporbol csináltam a tejszinhabot és pudingot öntötem hozzá de annyira kapkodtam hogy még melegen öntötem hozzá! Hogy lehetne sűrűbb?
2020. dec. 31. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Lisztet bele.
2020. dec. 31. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Az a liszret bele nem olyan egyszerű, mert a liszt akkor fog sűríteni, ha csomómentesen elkevered, és fel is forralod. Keményítővel valamivel jobban járnál, - a pudingban is az van - de ahhoz sem árt felforralni, ami során nagyon könnyen leég.

Én darált háztartási kekszet próbálkoznék belekeverni, vagy ráönteném a masszámat egy sor babapiskótára, ami beszívja a fölösleges folyadékot.

2020. dec. 31. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Aranka krémpor plusz egy csomag zselatin feloldva langyos vízben.
2020. dec. 31. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is a kevés meleg vízben feloldott zselatinpor a tippem. Kavargatva hűtöd, amíg nem kezd sűrűsödni, és akkor öntöd a meglevő krémhez, jól elkevered és lehűtöd az egészet.
2020. dec. 31. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
Vagy kuka es csináld újra
2020. dec. 31. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!