Túl híg lett a krém hogyan sűrithetném be!??
Figyelt kérdés
Habbporbol csináltam a tejszinhabot és pudingot öntötem hozzá de annyira kapkodtam hogy még melegen öntötem hozzá! Hogy lehetne sűrűbb?2020. dec. 31. 09:05
2/5 anonim válasza:
Az a liszret bele nem olyan egyszerű, mert a liszt akkor fog sűríteni, ha csomómentesen elkevered, és fel is forralod. Keményítővel valamivel jobban járnál, - a pudingban is az van - de ahhoz sem árt felforralni, ami során nagyon könnyen leég.
Én darált háztartási kekszet próbálkoznék belekeverni, vagy ráönteném a masszámat egy sor babapiskótára, ami beszívja a fölösleges folyadékot.
3/5 anonim válasza:
Aranka krémpor plusz egy csomag zselatin feloldva langyos vízben.
4/5 anonim válasza:
Nekem is a kevés meleg vízben feloldott zselatinpor a tippem. Kavargatva hűtöd, amíg nem kezd sűrűsödni, és akkor öntöd a meglevő krémhez, jól elkevered és lehűtöd az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!