Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ananászos muffin tetejére mi...

Ananászos muffin tetejére mi lenne jó?

Figyelt kérdés

A kedvesem kedvence az ananászos muffin. Ma meglepiből sütö neki, és szeretném a muffinok tetejére kiirni, hogy SZERETLEK. Egyik muffinra S, következőre Z...szóval értitek :)

Csak nincs ötletem, hogy mivel irhatnám rá. Tejszinhab? Mi találna az ananász izzel?

Minden ötletet várok :) Előre is köszi :)

2010. aug. 13. 11:09
 1/4 Harrr ***** válasza:
A szám lenne a tetejére a legjobb, leharapnám a legnagyobb darabot amit csak tudok, a maradékot meg két kézzel tömném a számba. Imádom a muffint na :DDDDDDD
2010. aug. 13. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:

:))

Annyira mlg sem lenne jó oda a szád, mert nem maradna nekünk :)) De szivesen megkinálnálak :)

2010. aug. 13. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:

szia! lehet kapni dr.oetker tortaírókát több színben a

marketekben. a sütési kellékeknél van.

azzal szépen lehet sütire írni, és biztos siker.

de cu

kormázzal ia próbálkozhatsz, de az egy kicsit

macerásabb.

üdv.

2010. aug. 13. 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Keresgéltem a neten, és én is a cukormázat találtam. Szerintem kipróbálom azt. Az idő nem számit, időmilliomos vagyok :)

Köszi a választ!

2010. aug. 14. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!