Mit rontok el a sütőmnél?
Figyelt kérdés
Vettem pár hónapja egy ilyen gáztűzhelyet, aminek a sütő része is gázos:
A drágább gázos gáztűzhelyek közé tartozik, ennek ellenére nem tudok vele rendesen sütni. Alul és a széleken éget, belül nyers marad minden amit sütök benne. (Pl most mézeskalács 4-5 perc alatt alul megégett, alulról számolva a 3. polcon volt, gyári tepsiben, sütőpapírral alatta.) Előtte is volt gázos sütőm, azzal 90%-ban megbirkóztam. Ezek a modern sütők ilyen rosszak vagy én rontok el valamit?
Várok praktikákat, mert lassan közel állok hozzá, hogy kidobjam. A nagyanyáink is gázos sütőt használtak, szóval a technológia szerintem jó kellene legyen...
2020. dec. 19. 11:09
1/4 anonim válasza:
Szia!Nekem is gázos volt régebben és hasonló volt a sütemény sütésnél a "teljesítménye" :) Nem tudom mi okozhatta.2 éve villanytűzhelyem és soha nem csinál ilyet.Hallottam olyan praktikát,hogy téglával az alját ki kell rakni és akkor nem éget.Én nem próbáltam,nem tudom működhet e?
2/4 anonim válasza:
Vagy cserepet kell lerakni alulra vagy nekünk a gázszerelő azt mondta, alufóliával tekerjük párszor körbe a rácsot.
3/4 anonim válasza:
Én otthon és a páromnál is gázos sütőt használok. A gyári tepsit legalul hagyom benne és mindent úgy rakok be a saját tepsimben. Eddig csak egyszer sikerült szétégetnem valamit, de az nem a sütő hibája volt, a többi jó lett.
4/4 anonim válasza:
Nekem gáz sütőm van. Alulra cserepet raktunk, és a rács le van fóliázva, igy teljesen jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!