Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fácánkakast, hogyan szoktátok...

Fácánkakast, hogyan szoktátok elkészíteni?

Figyelt kérdés
Levest azt csinálok, és tovább, miket szoktatok még, tepsiben krumlival vagy?

#sütés #Főzzés
2020. dec. 14. 04:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
2020. dec. 14. 05:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Inkább római tálban (ha van), vagy hasonlóban, sok fűszerrel (só, babérlevél, fokhagyma), eléggé szívós húsa van, idő kell míg átpuhul.

Majd amikor már jó félpuha, fehér/lila hagymát négybe vágva rakj mellé + vastagra szelt hasábburgonyát, locsold meg egy kis borral... Ha puha szedd le a fedőt és süsd pirosra!

2020. dec. 14. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!