Fácánkakast, hogyan szoktátok elkészíteni?
Figyelt kérdés
Levest azt csinálok, és tovább, miket szoktatok még, tepsiben krumlival vagy?#sütés #Főzzés
2020. dec. 14. 04:19
2/2 anonim válasza:
Inkább római tálban (ha van), vagy hasonlóban, sok fűszerrel (só, babérlevél, fokhagyma), eléggé szívós húsa van, idő kell míg átpuhul.
Majd amikor már jó félpuha, fehér/lila hagymát négybe vágva rakj mellé + vastagra szelt hasábburgonyát, locsold meg egy kis borral... Ha puha szedd le a fedőt és süsd pirosra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!